Τουρνουά αρχαρίων παιχτών Paintball

Το CounterStrike Paintball διοργανώνει το πρώτο τουρνουά αρχαρίων παιχτών την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 και δίνει στους νικητές ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ:

Μετά την αγάπη που μας έχετε δείξει τον ενάμιση χρόνο λειτουργίας μας αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ένα τουρνουά αρχαρίων παιχτών με σκοπό να σας κάνουμε να διασκεδάσετε για μια ακόμη φορά αλλά και να "διακριθείτε" ανάμεσα σε πολλές παρέες. Εμείς αυτό που θα σας προσφέρουμε πέραν της διασκέδασης είναι και κάποια επιπλέον δώρα τα οποία θα δώσουν κίνητρο στις ομάδες για μια καλή διάκριση στο εν λόγω τουρνουά.

1ο Βραβείο: 100 ευρώ μετρητά, 2 κούτες χρωμόσφαιρες (4000 τεμάχια) αξίας 120 ευρώ και μία δωρεάν συμμετοχή (χωρίς μπίλιες) για κάθε παίχτη της νικήτριας ομάδας στην επόμενη επίσκεψή του στο πεδίο μας (15 ευρώ / άτομο).
Συνολική αξία δώρου για την νικήτρια ομάδα: 295 ευρώ - 340 ευρώ.
2ο Βραβείο: 50 ευρώ μετρητά, 1 κούτα χρωμόσφαιρες (2000 τεμάχια) αξίας 60 ευρώ και μία δωρεάν συμμετοχή (χωρίς μπίλιες) για κάθε παίχτη της δεύτερης νικήτριας ομάδας στην επόμενη επίσκεψή του στο πεδίο μας (15 ευρώ / άτομο).
Συνολική αξία δώρου για την δεύτερη νικήτρια ομάδα: 185 ευρώ - 230 ευρώ.
3ο Βραβείο: 1 κούτα χρωμόσφαιρες (2000 τεμάχια) αξίας 60 ευρώ και μια δωρεάν συμμετοχή (χωρίς μπίλιες) για κάθε παίχτη της τρίτης νικήτριας ομάδας στην επόμενη επίσκεψή του στο πεδίο μας (15 ευρώ / άτομο).
Συνολική αξία δώρου για την τρίτη νικήτρια ομάδα: 135 ευρώ - 180 ευρώ.

Πέραν των παραπάνω δώρων θα δοθούν στις 3 πρώτες ομάδες Βραβεία και Μετάλλια.


* Πληροφορίες σχετικές με το τουρνουά:

1. Αριθμός παιχτών ανά ομάδα: 5 - 8 άτομα (στα παιχνίδια θα παίζουν 5 παίχτες αλλά θα υπάρχουν κι αλλαγές, γι' αυτό μπορεί κάθε ομάδα να έχει στην σύνθεσή της μέχρι και 8 παίχτες). Στην περίπτωση που κάποια παρέα έχει λιγότερους από 5 παίχτες μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για να της βρούμε κάποια ακόμη άτομα για να παίξουν μαζί.
2. Οι παίχτες θα έχουν μαρκαδόρους (όπλα) που θα πάρουν από το πεδίο μας. Αν κάποιος παίχτης έχει δικό του μηχανικό (και μόνο) μαρκαδόρο και θελήσει να τον χρησιμοποιήσει αυτό είναι εφικτό εφόσον αυτός είναι ρυθμισμένος να ρίχνει "μία - μία" κι όχι με κάποιο άλλο mode.
3. Η ώρα προσέλευσης ορίζεται στις 10:00 π.μ. κι η ώρα έναρξης στις 11:00 π.μ.
4. Δεν χρειάζεται να φέρετε κάτι μαζί σας. Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός θα δοθεί από το CounterStrike.
5. Στην περίπτωση που δηλώσουν συμμετοχή περισσότερες από 12 ομάδες θα χρειαστεί το τουρνουά να διεξαχθεί σε 2 αγωνιστικές ημέρες και την τρίτη ημέρα θα γίνουν οι τελικοί αγώνες. Οι ημερομηνίες για την 2η και 3η αγωνιστική ημέρα θα ανακοινωθούν μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας δήλωσης των ομάδων που θα λάβουν μέρος.
6. Ως καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής ομάδας στο τουρνουά ορίζεται η 22η Απριλίου 2012.


Κόστη συμμετοχής:

· 5 ευρώ η συμμετοχή κατ' άτομο και
· 50 ευρώ το κόστος αγοράς της κάθε κούτας χρωμοσφαιρών με 2000 τεμάχια. Η κάθε ομάδα μπορεί να αγοράσει όσες κούτες επιθυμεί. Δεν υπάρχει ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός αγοράς κουτών.
Σημείωση: Στο συγκεκριμένο τουρνουά θα παρευρεθεί κι η ομάδα του πεδίου μας, οι Jesters. Η διαιτησία θα γίνει από τους Jesters όπως επίσης και κάποια παιχνίδια επίδειξης πριν την έναρξη του τουρνουά αλλά και στο διάλειμμα που θα πραγματοποιηθεί με σκοπό να δείξουν τον σωστό τρόπο ανάπτυξης και τακτικής κίνησης κατά την διάρκεια των παιχνιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες

Περικλής: 6951709936
Μάνος:6944140533
Χρήστος:6972660962
Λευτέρης:6949332081

Η παρέα του CounterStrike Paintball.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...