KIDOM ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ

Tα παιδιά πρωταγωνιστούν... στην πιο ζωντανή εμπειρία!

Αυτές τις γιορτές, ο πιο ξεχωριστός προορισμός είναι το Kidom!
Το αγαπημένο πάρκο των παιδιών είναι ντυμένο στα χρώματα των Χριστουγέννων και εκτός από ατελείωτο παιχνίδι δίνει την ευκαιρία στους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής σας να γίνουν πρωταγωνιστές και σε ένα παραμύθι!
Μια σειρά από διαφορετικές θεατρικές δράσεις παρουσιάζονται φέτος για πρώτη φορά στο Kidom και θα προσφέρουν στα παιδιά μια ανεπανάληπτη εμπειρία που τα κάνει πρωταγωνιστές!

Στην Παραμυθούπολη, όλοι έχουν ρόλο...
Με τη βοήθεια έμπειρων θεατροπαιδαγωγών – εμψυχωτών από το “Σχολείο Παιχνιδιού”, τα παιδιά αναλαμβάνουν ρόλους, παίζουν, μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι τα έθιμα του Δωδεκαημέρου και τραγουδούν τα κάλαντα! Αλλά και οι γονείς έχουν ρόλο καθώς συμμετέχουν τραγουδώντας! Θα παρουσιαστούν τρία διαφορετικά διαδραστικά θεατρικά παιχνίδια-παραμύθια που ακολουθούν την επικαιρότητα των εορτών καθώς είναι εμπνευσμένα από τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνια. Ανάλογα με την ημερομηνία που θα επισκεφτείτε το Kidom θα παρουσιάζονται τα παρακάτω παραμύθια:

23 / 12 / 2011 – 28 / 12 / 2011: “Οι μουσικοί των Χριστουγέννων”
Ένας τυμπανιστής, ένα ξωτικό κι ένα λυπημένο αστεράκι σκέφτονται να ετοιμάσουν την Χριστουγεννιάτικη γιορτή και τα παιδιά πρέπει να τους βοηθήσουν.
29 / 12 / 2011 – 3 / 1 / 2012: “Οι μουσικοί του Αϊ-Βασίλη”.
Τα ξωτικά του Άη Βασίλη είναι πολύ στεναχωρημένα: ο Άη Βασίλης έχει γρίπη, δώρα δεν έχουν ετοιμάσει και όλα πάνε στραβά. Διάφορα περίεργα συμβαίνουν και γρήγορα καταλαβαίνουν ότι δεν θα τα καταφέρουν αν δεν ζητήσουν βοήθεια από τα παιδιά.
4 / 1 / 2012 – 8 / 1 / 2012: “Καλικάτζαροι μικροί ετοιμάζουνε γιορτή”.
Τρεις καλικάτζαροι θυμούνται τις σκανταλιές, τα τραγούδια, και τις αστείες ιστορίες που σκάρωσαν μέσα στις γιορτές. Είναι πολύ στεναχωρημένοι γιατί πρέπει να φύγουν σε λίγες μέρες. Αποφασίζουν λοιπόν να ετοιμάσουν μια αποχαιρετιστήρια γιορτή.

Οι παραστάσεις γίνονται καθημερινά στις ώρες: 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 και 20:00.

Ραντεβού με τον Άγιο Βασίλη κάθε μέρα!
Ο Άγιος Βασίλης θα είναι και φέτος στο Kidom για να ακούσει τις επιθυμίες όλων των παιδιών... μικρών και μεγάλων και να φωτογραφηθεί μαζί τους!

Kidom του Allou! Fun Park.
Κηφισού και Πέτρου Ράλλη, Αγ. Ι. Ρέντης.
Για περισσότερες πληροφορίες:
www.allou.gr και στο τηλέφωνο 210.425.6999.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...