Εξοικονόμηση χώρου και χρημάτων με ψηφιακά βιβλία

Τι είναι ψηφιακό βιβλίο
Ένα ηλεκτρονικό βιβλίο(ψηφιακό βιβλίο) είναι ένα ψηφιοποιημένο μέσο ή μια ψηφιακή έκδοση ενός τυπωμένου βιβλίου. Αυτού του είδους τα βιβλία διαβάζονται με συγκεκριμένο λογισμικό από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή με φορητές συσκευές ebook readers
Στην σημερινή μας εποχή είναι πολύ χρήσιμα τα ψηφιακά βιβλία πρώτον δεν χρειάζεται να γεμίζει η βιβλιοθήκη μας με χιλιάδες βιβλία αφού μπορούμε να τα έχουμε όλα σε ένα. Μπορούμε να έχουμε όπια στιγμή θέλουμε τα πια καινούργια βιβλία της αγοράς και μάλιστα πολλά δωρεάν αφού υπάρχουν πολλά site για να τα κατεβάσουμε και να τα βάλουμε στο ψηφιακό βιβλίο και αν το βαρεθούμε το αποθηκεύουμε στο dvd μας σε μια περίοδο κρίσης πρέπει να σκεφτόμαστε πρακτικά για να κερδίσουμε χρήματα.
Επίσης αν δεν βρίσκουμε κάποιο υπάρχουν Ελληνικά ψηφιακά βιβλιοπωλεία.
Οι εκδόσεις Καστανιώτη διαθέτουν αρκετούς ψηφιακούς τίτλους Ελληνικών βιβλίων και σύγχρονων. Σε μορφή .epub, mobipocket.Στις εκδόσεις Λιβάνη αν κάνει κανείς κλικ στο μενού "ηλεκτρονικά βιβλία" σε πάει στα παιδικά βιβλία ψηφιακά. Αν πάει κανείς όμως στο νέο ελληνικό ηλεκτρονικό "βιβλιοπωλείο" myebook.gr θα βρει λογοτεχνικά και άλλα έργα τους.Οι εκδόσεις Ψυχογιός διαθέτουν αρκετά μερικά ψηφιακά Ελληνικά βιβλία. Δείτε εδώ επίσης το e-shop.gr. Έχει μερικούς ψηφιακούς τίτλους βιβλίων ελληνικών, αλλά και πάρα πολλά Ελληνικά περιοδικά. Σε τι μορφή είναι;Αν πάτε στην ιστοσελίδα e-na θα δείτε να πουλά βιβλία από τις εκδόσεις Λιβάνη και Ψυχογιός βασικά. Αλλά και πολλά Ελληνικά περιοδικά σε ψηφιακή μορφή. Αλλά αυτά τα διαβάζετε στον υπολογιστή σας με ένα δωρεάν πρόγραμμα για PC που δίνει η ιστοσελίδα. Δεν νομίζω οι συσκευές ebook να μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Ρωτήστε.Δείτε και το e-bookshop. το οποίο λέει συνεργάζεται με τις εκδόσεις Anubis.
Δείτε εδώ ψηφιακό σχολείο
Παρακάτω σαν προτείνω ψηφιακά βιβλία σε πολύ καλές τιμές από το ebay



αν θέλετε Ελληνικό μενού εδω

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...