Το Potpouriart χρειάζεται αναγνώστες

Γεια σε όλους το Potpouriart συνεχίζει να βρίσκετε στο Internet για δεύτερη χρόνια
Απευθύνομαι σε αυτόν που διαβάζει αυτήν ανάρτηση.
Αυτήν την περίοδο είμαι άνεργη είναι η εποχή της οικονομικής κρίσης και όλα είναι δύσκολα στον τομέα της εργασίας αλλά περισσότερο απογοητεύομαι όταν όλοι ζητούν εμπειρία για να εργαστείς πως είναι δυνατόν να έχω εμπειρία αν δεν με προσλαμβάνουν τέλος πάντων μην σας κουράζω άλλο. Το blog χρειάζεται αναγνώστες για να συνεχίσω να βάζω πλούσιο υλικό, ιδέες κ.α σαν κίνητρο τις επισκέπτες σας. Όνειρο μου είναι να αποκτήσω 1000 αναγνώστες στο blog μου βοηθείστε με να το πραγματοποιήσω.
Σας εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

5 comments:

Jim Bo said...

Καλημέρα! :-) Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για το σχόλιο στο site μου! Όντως τώρα είναι πιο φωτεινό το site μετά από τις αλλαγές που έκανα. Μόνο που εγώ δεν έχω βάλει στο site μου λίστα αναγνωστών γιατί δεν μου πολυ αρέσει η ιδέα αυτής της λίστας, μου θυμίζει λίγο FaceBook το οποίο δεν πολυ συμπαθώ! Αλλιώς θα έμπαινα κι εγώ στη λίστα αναγνωστών σου! Πάντως παρακολουθώ το site σου κι ας μην είμαι στη λίστα :-) Χαιρετισμούς στον Θανάση :-D

marh said...

αφού θέλεις να αυξήσεις τους αναγνώστε μπες και στο http://www.sync.gr/index.html εκεί είναι οι περισσότεροι bloggers διάβασε τους όρους είναι δωρεάν και πιστεύω ότι θα σε ωφελήσει!εμένα το δικό μου blog το έχει βρει πολύ ΄κόσμος από εκεί, αν θέλεις κάποια βοήθεια στο blog μου υπάρχει το mail μου, στείλε μου να σε κατατοπίσω! καλή συνέχεια!

Potpouri said...

ευχαριστώ!!

olivetreegirl said...

Καλή επιτυχία με την αναζήτηση δουλειάς, είναι πράγματι δύσκολοι καιροί...

Μαρία Σπάρταλη said...

Νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα να έμπαινες στην ομάδα "Νηπιαγωγός" στο facebook και να έκανες κάποιες αναρτήσεις έχοντας παραπομπή στο blog σου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...