Χριστουγενιάτικες εκδηλώσεις

Χριστουγενιάτικες εκδηλώσεις στον Εθνικό Κήπο
ο πιο αγαπημένο μέρος των Χριστουγέννων, ο Εθνικός Κήπος, ανοίγει γι άλλη μια φορά την αγκαλιά του για να υποδεχτεί τους μικρούς πολίτες της Αθήνας και να τους οδηγήσει σε ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι ανακάλυψης. Σκανδαλιάρικα ξωτικά οδηγούν τα παιδιά στα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου Δάσους της Γης για να τους δείξουν τις γιορτές σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέσα σ' έναν μοναδικά φωτισμένο Κήπο, τα παιδιά ταξιδεύουν από τη γνώση στη διασκέδαση, στολίζουν τα δέντρα με στολίδια που φτιάχνουν, παίζουν μουσική, μεταμορφώνονται σε καλλικατζαράκια, στέλνουν τις ευχές τους σε ολόκληρο τον κόσμο, μαθαίνουν για το περιβάλλον και διασκεδάζουν με παραστάσεις, παραμύθια και ιστορίες από τον Άγιο Βασίλη!

18 Δεκεμβρίου 2009 - 6 Ιανουαρίου 2010, 10:00 - 17:00

Από τις κεντρικές πύλες, οι μικροί επισκέπτες του Κήπου θα λαμβάνουν ένα χάρτη - διαβατήριο από τους καλικάτζαρους και τα άλλα ξωτικά, οι οποίοι θα τους προσκαλούν να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά του Κήπου. Ο χάρτης που λαμβάνουν τα παιδιά θα σηματοδοτεί τις δράσεις του «Κήπου των Παραμυθιών».

Οι καλικάτζαροι ενημερώνουν τα παιδιά ότι πρέπει να επισκεφθούν όλα τα σημεία. Σε κάθε δράση που θα συμμετέχουν θα λαμβάνουν μία σφραγιδούλα από τους παραμυθένιους χαρακτήρες του Κήπου.

Στο τέλος της περιήγησης τους σε όλο τον Κήπο και αφού έχουν συμπληρώσει όλες τις σφραγιδούλες, θα λάβουν τη μεγάλη σφραγίδα του Παραμυθά. Ο χάρτης με τις σφραγιδούλες - πιστοποιητικό συμμετοχής- θα λειτουργήσει ως αναμνηστικό των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων.

Το χωριό θα προσφέρει ένα παραμυθένιο - μαγεμένο σκηνικό από μικρά ξύλινα σπιτάκια και ειδικές κατασκευές, στα οποία παιδικές ομάδες δράσης θα υποδέχονται και θα προσκαλούν τα παιδάκια να συμμετάσχουν στις δράσεις του εκάστοτε σπιτιού.

Εγκαίνια: Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, στις 10:30

Πρόγραμμα θεατρικών παραστάσεων « Το δάσος της Ελπίδας»

Κάθε μέρα:

* 10.30-11.00
* 11.30-12.00
* 12.30-13.00
* 13.30-14.00
* 14.30-15.00
* 15.30-16.00 .
* 16.30-17.00

Οι καλικάτζαροι της Γης

εδω


http://www.neotheatro.gr/

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...