Γιορτή αγάπης της MISKO

Ο επιτυχημένος διαγωνισμός "Κάνε μια ευχή και… MISKO" κορυφώνεται με τη Μεγάλη Γιορτή Αγάπης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009 από τις 11:00 έως τις 17:00 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στον Κεραμεικό. Όλοι οι φίλοι της MISKO θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν σε μία ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολλά happenings και δώρα.

Η MISKO με τη Μεγάλη Γιορτή Αγάπης επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ποικίλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Η νεράιδα της MISKO θα υποδεχτεί με μεγάλη χαρά όλους τους φίλους.

Ξυλοπόδαροι θα παίξουν με τα παιδιά, ενώ το θέατρο σκιών και το κουκλοθέατρο θα τραβήξουν την προσοχή όλων των αγαπημένων φίλων της MISKO. Τα παιδιά θα μεταμορφωθούν με το face painting. Ακόμα παιχνίδια με νεράιδες και παραστάσεις με κλόουν θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. Παντομίμα αλλά και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες περιμένουν όλους για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και κεφιού. Ο χώρος που θα διεξαχθεί η Μεγάλη Γιορτή Αγάπης θα είναι όμορφα διακοσμημένος με το τεράστιο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, παιδικά σπιτάκια, πολλή διασκέδαση και χαρούμενη διάθεση.

Guest Star σε μία μοναδική εμφάνιση θα είναι η γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια Τάμτα για να ξεσηκώσει όλους τους φίλους της MISKO στους ρυθμούς των γνωστών της επιτυχιών.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...