Christmas Magic World

Τo μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο -Christmas Magic World- πολλαπλών εκδηλώσεων θα ανοίξει τις πόρτες του, από σήμερα και μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, υποδεχόμενο χιλιάδες επισκεπτών, που θα ταξιδέψουν στη μαγεία των Χριστουγέννων, στον προαύλιο χώρο του Θεάτρου Badminton (Μητροπολιτικό Πάρκο, Γουδή).

Επί επτά εβδομάδες θα μας υποδέχεται σε μία έκταση 6 στρεμμάτων, για να μπούμε στο κλίμα των γιορτών, να κάνουμε τις αγορές μας, να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε δύο κορυφαίες παραστάσεις στο Θέατρο Badminton, το πολυαγαπημένο μπαλέτο «Ο Καρυοθραύστης» -που κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου, με τα παγκοσμίου φήμης μπαλέτα της Κορέας- και τη φαντασμαγορική παράσταση του Δήμου Αβδελιώδη, «Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος Δράκος» -που θα ξεκινήσει στις 17 Δεκεμβρίου.

Η μεγαλύτερη καινοτομία του Christmas Magic World είναι ότι φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά, στα πρότυπα εκείνων της Κεντρικής Ευρώπης. Περισσότερα από σαράντα παραμυθένια χριστουγεννιάτικα σπιτάκια θα φιλοξενήσουν αντίστοιχο αριθμό επιχειρήσεων, που θα διαθέτουν στο κοινό μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως γλυκά, φαγητό, ποτά, λιχουδιές, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιβλία, cd, αξεσουάρ, καλλυντικά, κοσμήματα και πολλά άλλα. Παράλληλα, θα λειτουργούν δημιουργικά εργαστήρια, όπου τα παιδιά θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες χειροτεχνίας, τεχνολογίας και παραμυθιού.

Για επτά εβδομάδες, το αστέρι των Χριστουγέννων θα φωτίσει το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Γουδή και χιλιάδες επισκέπτες θα ταξιδέψουν στη χώρα του παραμυθιού, με πολλές εορταστικές εκπλήξεις και δώρα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...