Christmas Magic World

Τα φετινά Χριστούγεννα η Αθήνα, και ειδικότερα το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή, θα βρεθούν στο επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων, χάρις σε μία πρωτοποριακή ιδέα, που θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά: το Christmas Magic World, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο πολλαπλών εκδηλώσεων, θα ανοίξει τις πόρτες του στις 21 Νοεμβρίου 2009, και μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2010 θα υποδεχθεί χιλιάδες επισκεπτών, που θα ταξιδέψουν στη μαγεία των Χριστουγέννων, στον προαύλιο χώρο του Θεάτρου Badminton.
Το Christmas Magic World, που υλοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, θα είναι ο πιο παραμυθένιος χριστουγεννιάτικος κόσμος. Επί 7 εβδομάδες θα μας υποδέχεται σε μία έκταση 6 στρεμμάτων, για να μπούμε στο κλίμα των γιορτών, να κάνουμε τις αγορές μας, να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε δύο κορυφαίες παραστάσεις στο Θέατρο Badminton: το πολυαγαπημένο μπαλέτο «Ο Καρυοθραύστης», που κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου, με τα παγκοσμίου φήμης Universal Ballet της Κορέας, και τη φαντασμαγορική παράσταση του Δήμου Αβδελιώδη «Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος Δράκος», που θα ξεκινήσει στις 17 Δεκεμβρίου.


Η μεγαλύτερη καινοτομία του Christmas Magic World είναι ότι φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά, στα πρότυπα εκείνων της κεντρικής Ευρώπης. Πενήντα παραμυθένια χριστουγεννιάτικα σπιτάκια θα φιλοξενήσουν αντίστοιχο αριθμό επιχειρήσεων, που θα διαθέτουν στο κοινό μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως γλυκά, φαγητό, ποτά, λιχουδιές, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιβλία, CD, αξεσουάρ, καλλυντικά, κοσμήματα, gadgets και πολλά άλλα.


Μεταξύ των εταιρειών που θα φιλοξενηθούν στα σπιτάκια του Christmas Magic Market περιλαμβάνονται οι εξής: EVEREST, CACTUS, ORIFLAME, COCO-MAT, OCTOBERFEST, EAT CRETE, PAPAGALLINO, ART & HOBBY, EROS, PANDORA Jewelry, ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ, FLOWERLINE IOANNIDIS, PLAYMOBIL, ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, OUAOU, HARIBO, SPOILT BOY, ΕΝ ΠΛΩ, SWEET D.E.I. ΖΑΧΑΡΟΜΑΝΙΑ, ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ, HELLO KIDS, LIL’ ORBITS, ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ, WOODEN FLOWERS, CONCORD, ΤΟ ΚΟΜΠΟΛΟΪ ΤΟΥ ΨΥΡΡΗ, PESCI MURANO, ΓΚΕΡΜΑΝΟΣ, MAKE-A-WISH FOUNDATION, κ.ά.
Παράλληλα, στο Christmas Magic World θα λειτουργούν δημιουργικά εργαστήρια, όπου τα παιδιά θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες χειροτεχνίας, τεχνολογίας και παραμυθιού. Επίσης, θα υπάρχει και ένα συναρπαστικό FunPark με το κάστρο των ιπποτών της Playmobil, carousel, το τρενάκι του Άι Βασίλη, 2 πίστες αναρρίχησης για μικρούς και μεγάλους, bunjee τραμπολίνο, αλλά και το μεγαλύτερο υπαίθριο παγοδρόμιο, έκτασης 470 τ.μ. Και τις 51 ημέρες λειτουργίας στο Christmas Magic World θα υπάρχουν πλούσια καλλιτεχνικά δρώμενα, με παιδικές χορωδίες, συναυλίες χριστουγεννιάτικης αλλά και σύγχρονης μουσικής, παραδοσιακές μπάντες, κ.λπ.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...