Athens Digital Week

Athens Digital Week
Για πρώτη φορά, η "Τεχνόπολις" στο Γκάζι θα μεταμορφωθεί από την Πέμπτη 16 ως τη Κυριακή 19 Οκτωβρίου σε μία ανεπανάληπτη διαδραστική εμπειρία με ελεύθερη είσοδο για όλους, προσφέροντας ψυχαγωγία και γνώσεις γύρω από τα εξαιρετικά επιτεύγματα και τις δυνατότητες της ηλεκτρονικής εποχής. Παράλληλα, από τη Δευτέρα 13 ως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου η Πλατεία Συντάγματος θα είναι το σημείο αναφοράς του "Athens Digital Week" με ειδικά happenings και διαδραστικές παρουσιάσεις με σκοπό την εξοικείωση με την τεχνολογία και την ενημέρωση για την ψηφιακή Ελλάδα.
Καθώς οι προετοιμασίες για το μεγαλύτερο multi event τεχνολογιών που έχει διοργανωθεί στην Ελλάδα προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς, συμμετέχοντες, διαγωνιζόμενοι, εκθέτες και ομιλητές ετοιμάζονται να κατακλύσουν την πρωτεύουσα, μετατρέποντας την σε μια πόλη ανακάλυψης, διασκέδασης και γνώσης.
Μια σπάνια ευκαιρία για χιλιάδες κόσμου να ζήσουν κυριολεκτικά την τεχνολογία, να εκφραστούν μέσα από αυτήν, να παίξουν και να επικοινωνήσουν μαζί της, να μιλήσουν για αυτήν και να μοιραστούν την ανακάλυψη. Μια πολυδιάστατη εκδήλωση με κεντρικό άξονα την καινοτομία και τους συναρπαστικούς δρόμους που ανοίγει η τεχνολογία
Όλα αυτά και πολλά ακόμα, είναι το "Athens Digital Week".

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...