Life n’ Art Εργαστήρι Τέχνης

19 Σεπτεμβρίου 2009 | 08:20 πμ
Το L.A. theater λειτουργεί ως Studio Καλλιτεχνικής Έκφρασης & Προσωπικής Ανάπτυξης και έχει σαν στόχο να φέρει σε επαφή με τη τέχνη το παιδί, τον έφηβο, τον ενήλικα. Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους, να αναγνωρίσουν τα συναισθήματά τους, να έρθουν σε επαφή με τη δημιουργική-καλλιτεχνική τους πλευρά και να αναπτύξουν τα ιδιαίτερα ταλέντα τους.

Απευθύνεται και σε εκείνους τους επαγγελματίες που επιθυμούν να καλλιεργήσουν περαιτέρω τη τέχνη τους και να βελτιώσουν τη τεχνική τους.
Στο εργαστήρι Life n’ Art, χωρίς να υποτιμούμε τη θεωρία, επικεντρωνόμαστε στο να κάνουμε πράξη αυτό που αγαπάμε, αυτό που νιώθουμε, αυτό που πηγάζει από μέσα μας. Προσπαθούμε, δοκιμάζουμε, ζούμε κάνοντας τέχνη. Κάθε κύκλος μαθημάτων ολοκληρώνεται με την παρουσίαση της προσωπικής δουλειάς των συμμετεχόντων.
Το Εργαστήρι Τέχνης αποτελείται από Θεατρικό Εργαστήρι, Κινηματογραφικό Εργαστήρι, Παιδικό Εργαστήρι, Εργαστήρι Θεάτρου Κωφών και Εργαστήρι Προσωπικής Ανάπτυξης.
Ο κύκλος των τακτικών σεμιναρίων της σχολής είναι τριμηνιαίος και αποτελείται από ένα δίωρο την εβδομάδα για κάθε ένα από τα μαθήματα που κάποιος επιλέξει.
Ενδεικτικά μαθήματα που διδάσκονται είναι: Υποκριτική, Αρχαίο Δράμα, Υποκριτική στην Κάμερα, Σκηνοθεσία, Stand up Comedy, Προετοιμασία Ακροάσεων, Δημιουργία film, Δημιουργική γραφή, Σκηνογραφία, Ενδυματολογία, Σωματικό Θέατρο, Αυτοσχεδιασμός, Χορός, Musical Theater, Τραγούδι, Θεατρικό παιχνίδι, Ξιφασκία, Yoga, Tai chi, Μακιγιάζ.

Το Life n Art ξεκινά δυνατά με PARTY που θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 μ.μ., στο χώρο στης σχολής. Υπάρχει ανοικτή πρόσκληση γνωριμίας και διασκέδασης με πολύ graffiti, μουσική, χορό RnB και θεατρικό παιχνίδι.

http://www.latheater.gr/

2 comments:

faraona said...

πολύ ενδιαφέρον!

Potpouri said...

ευχαριστω για το σχολιο σου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...