For irrelevant

Πως κάνουμε αναζήτηση;
Έναρξη εμφανίζονται επιλογές επιλέγουμε Αναζήτηση για να κάνουμε αναζήτηση ακολουθούμε τις οδηγίες από το πίνακα αριστερά Γιατί πράγμα θέλετε να ψάξετε; Επιλέγουμε αυτό που μας ενδιαφέρει και γράφουμε το αρχείο που θέλουμε να βρούμε.

Πως αλλάζουμε φόντο;

Στην επιφάνια εργασίας κάνουμε δεξί κλικ από το ποντίκι εμφανίζετε ένας πίνακας. Επιλέγουμε ιδιότητες εμφανίζετε ένας πίνακας που λέγεται ιδιότητες: Οθόνης για να αλλάξουμε φόντο επιλέγουμε επιφάνια εργασίας
Εκεί που λέει φόντο επιλέγουμε όποιων φόντο θέλουμε πατάμε εφαρμογή
Αν μας αρέσει το φόντο πατάμε OK.

Πως αλλάζουμε screensavers;

Στην επιφάνια εργασίας κάνουμε δεξί κλικ από το ποντίκι εμφανίζετε ένας πίνακας. Επιλέγουμε ιδιότητες εμφανίζετε ένας πίνακας που λέγεται ιδιότητες: Οθόνης για να αλλάξουμε screensavers επιλέγουμε Προφύλαξη οθόνης Εκεί που λέει Προφύλαξη οθόνηςπατάμε βελάκι επιλέγουμε screensaversκαι πατάμε εφαρμογή Αν μας αρέσει το screensavers πατάμε OK.

Πως αλλάζουμε ώρα ημερομηνία;

Στη γραμμή εργασίας
Κάνουμε διπλό κλικ εκεί λέει την ώραεμφανίζετε ένας πίνακας που λέγεται ιδιότητες ημερομηνίας και ώρας επιλέγουμε ημερομηνία από αριστερα και δεξιά από το ρολόι ώρα και πατάμε εφαρμογή Αν μας αρέσει το screensavers πατάμε OK


Πως αλλάζουμε γραμματοσειρά και χρώμα;
Επιλέγουμε το κείμενο που θέλουμε κάνουμε δεξί κλικ από το ποντίκι εμφανίζετε ένας πίνακας. Επιλέγουμε Γραμματοσειρά εμφανίζετε ένας πίνακας για να επιλέξουμε. Αφού επιλέξουμε πατάμε OK.

Παρακαλώ να το χρησιμοποιήσετε μόνο για προσωπική σας χρίση λόγο πνευματικών δικαιωμάτων

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...